Έκπτωση 2,5% με την εξόφληση της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών.

Έκπτωση 3,5% με την εξόφληση της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

line TXT

Η γνώση που αποκτήθηκε με χρόνια εμπειρίας σε συνδυασμό με την προσήλωση στις αρχές που διατρέχουν τη λειτουργία της εταιρίας, είναι οι λόγοι για τους οποίους η LSL Pharma συνιστά σήμερα τη σωστή επιλογή για κάθε σύγχρονο επιστήμονα και ανεξάρτητο επιχειρηματία, φαρμακοποιό, προσφέροντας με υπευθυνότητα αξιόπιστες υπηρεσίες. Σημεία υπεροχής της εταιρίας αποτελούν:

services
1
1mobile

Η ανθρώπινη εξυπηρέτηση

Η πολιτική επικοινωνίας της εταιρίας βασίζεται στην αξιόπιστη ανθρώπινη επαφή για να προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Έτσι, η εταιρία δημιουργεί και διατηρεί άριστες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες της, φαρμακοποιούς. Στο πλαίσιο των σχέσεων αυτών, άλλωστε, η LSL Pharma παρέχει, επιπλέον, άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου.
line TXT
2
2mobile

Οι ανταγωνιστικές προσφορές

Η LSL Pharma πραγματοποιεί προσφορές σε όλα τα φάρμακα, χαρίζοντας έκπτωση 2,5%, χωρίς να απαιτείται ελάχιστη παραγγελία. Επιπλέον παρέχονται μεγαλύτερες εκπτώσεις σε ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ και παραφάρμακα. Επενδύοντας στις εμπορικές της σχέσεις, η εταιρία βοηθά στη βελτίωση της κερδοφορίας του φαρμακείου.

line TXT
Off Offer
daily
3
3mobile

Η καθημερινή διανομή

Στην LSL Pharma, ο άριστος προγραμματισμός των καθημερινών δρομολογίων (εργάσιμες ημέρες, πλην αργιών) εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα στην παράδοση. Το δεδομένο αυτό βοηθά τον φαρμακοποιό να διατηρεί έναν αξιόπιστο καθημερινό προγραμματισμό.

line TXT
4
4mobile

Η δυνατότητα παραγγελίας online

Ενταγμένη απολύτως στην ψηφιακή πραγματικότητα του σύγχρονου εμπορικού περιβάλλοντος, η LSL Pharma διαθέτει στο διαδίκτυο ολοκληρωμένη πλατφόρμα για B2B παραγγελίες, όλο το 24ωρο.
line TXT
order online
delivery Greece
5
5mobile

Οι παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Με ιδιόκτητα οχήματα και με τη συνεργασία αξιόπιστων μεταφορικών εταιριών, η LSL Pharma καλύπτει αποτελεσματικά ανάγκες πελατών σε ολόκληρη τη χώρα.
line TXT