Έκπτωση 2,5% με την εξόφληση της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών.

Έκπτωση 3,5% με την εξόφληση της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

line TXT

H LSL Pharma δραστηριοποιείται στην εμπορία, διανομή και προώθηση φαρμάκων, καθώς και άλλων προϊόντων που αφορούν στον χώρο του φαρμακείου.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, φαρμακοποιούς και φαρμακαποθήκες, που ενδιαφέρονται να εξυπηρετούνται άμεσα και με βάση τις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες. Στην L.S.L. Pharma επιδιώκουμε και στηρίζουμε ουσιαστικές συνεργασίες, που για τους πελάτες μας μεταφράζονται σε πραγματική παροχή υπηρεσίας προς τους δικούς τους πελάτες, με υγιές οικονομικό όφελος και προοπτικές ανάπτυξης.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

line TXT

Η LSL Pharma λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), τηρώντας με συνέπεια τις Κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σχετικά με την ορθή πρακτική διανομής φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση (2013/C 343/01). Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία εφαρμόζει σύστημα ελέγχου παραγγελιών με scanner readers και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών online.

EOF 300x132 removebg preview
ISO 9001 2015.svg removebg preview
shutterstock 2188959859 new scaled

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

line TXT

Η διανομή φαρμάκων και προϊόντων σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες πραγματοποιείται καθημερινά (εργάσιμες ημέρες, πλην αργιών) σε όλη την Ελλάδα, και, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, οι πελάτες ενημερώνονται εκ των προτέρων για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Η εταιρία/η LSL Pharma διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα τα οποία εξυπηρετούν τη Δυτική Μακεδονία, ενώ για τις παραδόσεις της στην υπόλοιπη Ελλάδα συνεργάζεται με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

DAYS
1772910101 scaled

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

line TXT

Η LSL Pharma απασχολεί καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στον τομέα των φαρμάκων.

ΕΔΡΑ

line TXT

Η LSL Pharma στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας για τη λειτουργία των οποίων τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

map 1